3 februari.  Zondag 3:45 uur.  Ons Va lag te snurken (foto) maar eens hij wakker werd, was hij ook goed wakker.  Hij keek me steeds aan en tetterde constant maar ik kon er weinig van verstaan.  Ook eten deed hij goed en met smaak.  En, ’s middags had hij blijkbaar ook al Ossetong gegeten. 

 

Door de spraakwaterval werd ik ongerust.  Ik ben dan maar gaan vragen om pamper en koorts na te kijken.  Om 6 uur was alles nog in orde en had hij nog geen koorts.

 

Later die avond werd Ons Va echter heel ziek. Maandag is de dokter dan wel 3x bij hem geweest.  Hij heeft terug een longontsteking en had enkele epilepsie aanvallen.  We vreesden het ergste en Ons Moe is tot ’s avonds laat blijven waken.  Ons Va moet het gevoeld hebben want hij had een redelijk rustige nacht.

 

 

 

Dinsdag.  Een moeilijke dag waarbij Ons Va voortdurend sliep.  Hij heeft nog steeds koorts en is enorm verzwakt. Met een nat wattenstaafje heeft Ons Moe de ganse dag geprobeerd om zijn lippen en tong wat te bevochtigen.  En dan, tegen de avond, is er een flesje bijvoeding en een half potje Danio in gegaan.  Hij was er wel heel moe van en viel terug in slaap.  We hebben terug wat hoop …