Moe van al dat eten ! Toen ik vroeg of hij zijn ogen wou open doen voor een foto, lukte dat.. maar er zat precies nog wel iets tussen zijn tanden. Ik vroeg of ik “dikke kussen voor Ons Moe” moest onder de foto schrijven maar, dat was niet goed. Uit het gebrabbel kon ik opmaken dat hij die wel zelf zou geven.
Ons Va sliep toen ik arriveerde. Ik kreeg hem moeilijk wakker maar -eens ik op de kamer was en een flanke boven haalde- gingen zijn ogen (en het bekske :o) ) open. Hij heeft nog een mandarijntje en een paaseitje gegeten en dan zijn we boterhammen gaan eten. Hij heeft 2 bokes met kaas en 2 met confituur binnen gespeeld. Enkel de korstjes van de laatste boterham zijn blijven liggen. Na het yoghurtje heb ik snel druppeltjes in zijn ogen gekieperd en daarna zijn we enkele toertjes door de gangen gaan maken. Hij kon me moeilijk laten gaan en ik heb wel 10 keer moeten zeggen dat ik terug kwam. Tenslotte mocht ik dan toch weg om Ons Poes te gaan eten geven.
Toen ik vroeg of ik Tante Lief een gelukkige verjaardag moest wensen, zei hij “da’s goe”.  Ik vertelde ook over Tante Lea en hij zei duidelijk “da is erg.”