hey … !

Ik mocht enkele fotootjes nemen

om door te sturen !


5 augustus:  Ik was tegen etenstijd bij Ons Va. Hij had echter al wat gegeten.   Ik heb hem dan nog een bavaroike en enkele tassen koffie gegeven. Na het eten zijn Ons Va en ik nog wat gaan wandelen en daarna zijn we gaan zitten in dat roze zeteltje aan de ingang.  Hij heeft dan nog honderduit verteld over fictieve werken die hij gedaan had.  Veel kon ik er echter niet uit op maken maar hij scheen zich toch goed te voelen.

Toen ik zei dat ik Poes ging zoeken en eten geven, herinnerde hij zich zelfs dat zij ooit nog eens weg geweest was.  Hij ging prompt mee gaan met mij om te helpen.  Ik ben dan nog maar eens extra door de gangen gewandeld en dan was hij die intentie snel vergeten.


 

6 augustus: Ons Va zat aan de keuken toen ik arriveerde. Hij had reeds oogdruppeltjes gehad en was verschoond.  Hij had een netbroekske aan maar dat was misschien in afwachting van de nachtpamper want hij was proper en blijkbaar weer echt goed gezind.  We zijn naar de kamer gegaan en hebben ons voor de ventilator gezet.  Ik had meloen met wat suiker mee en daarna heb ik hem nog wat druifjes gevoederd.  Het heeft hem duidelijk gesmaakt.  Daarna zijn we gaan eten.  Er was een koude schotel t.t.z. wat sla, een half schijfje tomaat, een half eitje en wat hesp met mayonaise.  Op de boterhammen was van ver, en langs een kant wat boter geveegd.  Ik ben dus naar den Unic wat kleine potjes confituur en siroop gaan halen voor de volgende crisis in de home.  Enfin, hij heeft goed gegeten.  Nadien wou hij echter niet gaan wandelen maar ik moest wel naast hem komen zitten en wat babbelen.